Bona tarda!

Ja hem arribat a Dublín!! El dia tan esperat per fi ha arribat i avui hem fet el viatge. Després de quedar a les 10h a l'aeroport, i fer les gestions i cues diverses (que si ara facturem, ara passem el control de seguretat,...) hem entrat a agafar l'avió a les 12:40h.
El avió ha sortit bastant puntual i hem tingut un viatge bastant tranquil·let, amb les seves turbul·lències típiques, però molt bé. Hem arribat abans d'hora, i aquí eren les 14:10h (sent les 15:10h a Espanya). Hem esperat a que ens vinguin a buscar a l'aeroport i cap a les nostres cases d'aquests 15 dies.
Anavem veient com els nostres companys i companyes sortien de la furgoneta tot nerviosos a conèixer les seves famílies. Tots semblaven molt agradables, i de moment les sensacions són bones. Tant, que alguns a les 18h de la tarda ja hem sopat!
A veure que ens espera i avui descansarem molt ja que a les 9:30h hem d'estar a l'escola amb les piles carregades. Demà serà tota una aventura arribar a l'escola amb aquests cotxes que van en sentits contraris als nostres!
Us deixem la foto d'aquest matí quan sortíem de l'aeroport de Barcelona.
Fins aviat,
Foto de grup feta abans de sortir de l'aeroport del Prat.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog