Bona nit!

Tot i ser diumenge, aquí no hi ha stop! Avui teníem dia lliure per poder fer nosaltres una excursió i hem decidit anar al Phoenix Park, un parc que és més gran que el Central Park!!

Així, hem quedat a les 10 del matí per anar allà i com a anècdota explicar que hem vist un nen petit en bicicleta que baixava la pendent i anava plorant perquè no podia parar la bici, i l'Emma, sense volguer, ha pogut frenar al nen, tot tenint la mala sort de caure ella també, però tot ha anat bé, i l'Emma després no podia parar de riure! 

Així, després d'agafar dos busos hem pogut arribar al parc. Un parc enorme, així que hem començat a passejar i primer hem anat al Wellington Monument, un obelisc enorme fet en honor a Wellington per la batalla de Waterloo. Allà, hem vist el típic cotxe de gelats de les pel·lícules americanes, i ens hem comprat alguns un gelat. Després hem volgut anar a veure el Zoo des de fora i hem vist que hi havia una cua impressionant, ja que al mateix parc es troba el Zoo. Després hem continuat el passeig i finalment hem acabat al costat d'un llac, on hem pogut fer el dinar, jugar a rugby, jugar a futbol, donar una volta i jugar a "El Lobo", un joc de cartes molt entretingut.

Finalment, ens hem tornat cap a casa per a poder fer el sopar. Demà dilluns i penúltim dia de classes.
Que vagi bé!

Cotxe dels gelats.

Joc de cartes de "El Lobo".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog