Bona nit a totes i tots!

Sumem un altre dia d'experiència a Dublín, si tornem amb vosaltres ja sabrem fer-vos un bon tour per la ciutat. Doncs bé, el dia ha començat com aquests dies, comencem amb classes a tope! Repassant gramàtica i vocabulari, fent un projecte que presentem demà,...

I avui, després de dinar, ens ha tocat anar al Wax Museum, és a dir, el Museu de Cera. En una sola paraula: impressionant! Hem gaudit des del primer moment que hem entrat, ja que només entrar estaven els personatges d'Star Wars allà, els del Señor de los Anillos i altres. Així, hem pujat a la primera planta d'una manera molt especial: per un túnel que hi havia, i hem començat a veure un munt d'experiències científiques: com movent un imant s'indueix corrent elèctrica, com movent unes aspes d'un ventilador podem generar corrent elèctrica o experimentant l'atracció magnètica.

Una vegada vist això teniem una prova difícil, fer un laberint de miralls per arribar a la següent sala, on hi havien personatges coneguts com Trump, James Bond, Michael Jackson,... Després passàvem al món de la fantasia, i hem pogut veure a Harry Potter, Bob Esponja, els Simpsons, el Pare Noel, Batman,... I d'allà finalment hem passat a la part més històrica del museu: els Vikings i diferents personatges de l'història d'Irlanda, i finalment un túnel del terror on hem pogut trobar a Frankenstein, entre d'altres. Quan hem pogut sortir, hem pogut veure una cabana que si l'obries hi havia una dona que et renyava per obrir-la i era molt graciosa.

Al sortir del museu hem gaudit de 30 minutets pel City Center i hem tornat cap a casa a sopar, dutxar-nos i posar-nos guapos per la discoteca de la nit. Com el dijous passat, hem pogut gaudir d'un parell d'hores de discoteca, i hem tornat cap a casa a descansar per demà divendres!

Bona nit!

Experiments de ciència que hi havia al Museu.

Dinosauri que estava al Museu.

St. Patrick, el patró d'Irlanda. 

Túnel del terror.

Túnel del terror.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog