Bona nit!

Últim dia sencer que passem a Dublín. Avui ja s'ha notat, començar a acomiadar-te de companys i companyes a classe, que et donin les notes, fer-nos fotos i intercanviar instagrams,... En fi, amb ganes de poder veure a la família i amics i amigues, però amb llàstima de deixar tot això aquí.

Però bueno, hem continuat amb el dia d'avui i hem fet l'activitat pensada: National Museum. Per arribar allà ha sigut el primer dia que agafem el tram, així que ja podem dir que hem agafat tot tipus de transport públic a Dublín. Hem estat veient el Museu i hem vist la part més militar, robes, armes, transports, personatges,... I després hem vist més la part de mobiliari, decoració i art japonès.

A l'acabar ens hem anat una estona al City Center per aprofitar el darrer dia i ja hem tornat cap a casa. A les 19h teníem programada l'activitat d'anar a Malahide a veure el castell i la platja, però la majoria de nosaltres ens hem quedat a casa per fer la maleta i per aprofitar el darrer dia amb la família. Tot i així, alguns sí que hem anat i us deixem una imatge del castell.

Famílies, ens veiem demà a l'aeroport (Terminal 1). Recordeu que l'avió està previst que arribi a les 18:40h a Barcelona. Estarem amb moltes ganes de veure-us. Fins demà!!


Just pujant les escales per anar a veure el National Museum.

Alguns dels transports militars de l'època.

Una moto de l'època. 

Alguns dels notres protagonistes disfressats de l'època. 
D'esquerra a dreta: Clàudia, Joel, Emma, Estel·la i Aritz. 

Malahide Castle.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog