Bona nit!

Un dia més que hem pogut gaudir de Dublín. Matí que ja es rutinari: arribem a les 9:30h a les classes. Fem classes més gramaticals i d'ortografia fins les 11h, descans fins les 11:15h i classes més de speaking i treballs en grup fins a les 12:45h. Una vegada s'han acabat les classes hem fet el dinar. I, sorpresa! Avui era l'aniversari de la Clàudia, així que hem comprat un pastís per a que pugués bufar les espelmes amb nosaltres! Quin goig que fem a la foto!

Després de poder celebrar tots junts l'aniversari, avui tocava fer esports al col·legi, així que ens hem quedat. Alguns, hem fet un partit de futbol: els 4 alumnes (el Marc, l'Eric, el Dani i l'Aritz) contra els 4 professors (el Christian, dos "Yellow Shirts" i una professora). Hem quedat empates 8-8. La Clàudia i l'Emma hem pogut fer Arts & Crafts i desenvolupar la nostra part més artística, com podeu veure a les fotos. I el Joel, l'Estel·la i l'Aine hem estat jugant amb un professor al monopoly. Ha sigut una tarda tranquil·la però que l'hem pogut gaudir.

Una vegada hem acabat, hem tornat a casa per fer el sopar i tornar a l'escola a les 19h per així poder fer l'activitat de nit: anar a Dun Laoghaire a veure la platja i poder donar una volta. Finalment hem agafat el tren de tornada cap a casa i a descansar pel dia de demà! Us deixem amb les fotos d'avui.


Pastís de "Happy Birthday"

Foto de grup amb el pastís.

Foto bufant les espelmes.

Una vegada acabat el partit hem continuat jugant a futbol!

Descansant entre part i part del partit.

L'Emma i la Clàudia fent Arts & Crafts.

Dibuix fet per l'Emma.

Dibuix fet per la Clàudia.

Jugant al mopnopoly, who is the winner?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog