Bona nit!

Us preguntareu per què avui hem trigat tant a informar-vos de què hem fet, doncs ho descubrireu durant el post d'avui.
Avui hem tingut la primera gimcana de les dues setmanes: arribar a l'escola. Ha sigut tot interessant l'experiència d'agafar el bus en un lloc desconegut per anar a "Mount Temple". Alguns hem tingut més sort i ens han portat en cotxe, i alguns altres ens hem perdut, però finalment hem arribat per fer la nostra prova de nivell. Una vegada hem tingut els resultats ens han separat per grups per començar les primeres classes.
Hem vist la quantitat d'espanyols i italians que hi ha i hem començat a conéixer nous companys i companyes. Primer dia de classe superat i hem dinat a la cantina els sandwichs que ens han preparat les nostres famílies irlandeses. Un cop hem agafat forces ens hem anat al City Center a veure els principals carrers i conéixer una mica el com arribar. D'aquesta ruta us deixem la primeta foto.
Quan hem acabat la ruta hem tornat a casa per prendre el sopar i a les 19h tornavem a ser a l'escola per anar a la disco! Hem ballat tota l'estona i pogut intercanviar grans moments amb altres companys. Finalment, hem tornat a casa per descansar que demà les classes continuen!

 Visita al City Center. Foto feta al Trinity College

 Selfie fet a la disco

En Marc i l'Eric després de la disco.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog