Bona tarda!

Com estem? Nosaltres genial! Avui ha sigut un dia "light". Hem anat d'excursió a la ciutat de Kilkenny, que està a dues hores en autocar d'aquí. Una vegada erem allà, hem estat esmorçant pels jardins del castell de Kilkenny, que són infinits i súper bonics.
Més tard, hem entrat al castell i ens han estat explicant la seva història, i detalls curiosos, com per exemple:
- Hi havia una sala plena de quadres pintada de color magenta, i això és perquè així fa que destaqui més el color or dels quadres.
- La mateixa sala tenia una xemeneia amb dos forats, i deia que era un perquè baixés el Pare Noel, i l'altre perquè pugés.
- Ens han ensenyat un sofà en el que tenien converses els de l'alta noblesa, però que no es miraven mentre parlàven, i a més, estava prohibit parlar de religió i de política.
I altres més història sobre les persones que hi vivien, o detalls de les diferents sales que hem anat veient.
Quan hem acabat la visita, hem anat a dinar pels voltants i hem tingut temps lliure fins les 14:45h, alguns hem estat tombats a la gespa, i altres donant una volta pel centre de Kilkenny. Al final hem tornat amb l'autocar cap a l'escola i després cap a casa a veure les nostres famílies, i a sopar, ja que aquí alguns sopem entre les 17 i les 18h.
Demà tenim dia lliure i aprofitarem per fer alguna excursió tot el grup, o algú amb la familia. Així que, això no s'acaba, demà us expliquem!

Selfie de grup a les portes del castell de Kilkenny.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog