Bona tarda!

Comença el cap de setmana i amb una excursió per Irlanda! Avui hem anat a dos llocs:
  • Powerscourt Garden: Són uns jardins molt grans d'una mansió de prop de Dublín. Aquests jardins són molt curiosos perquè tenen diverses coses a poder veure: un jardí típic japonès, un cementiri de les mascotes de la família que vivia, alguna torre, i immenses esplanades, flors, fonts i paisatges preciosos.
  • Glendalough: El seu nom significa "vall entre dos llacs", i això és, una vall on estava un antic poble que hem pogut visitar les restes i dos llacs, un dels quals és impressionant. Per arribar fins allà hem tingut una mitja horeta de camí, però ha valgut la pena. Us deixem la foto per a que veieu que és el típic de pel·lícula americana. Després hem pogut visitar algunes restes d'allà i veure una petita pel·lícula on ens parlava de monestirs de l'època.
Quan hem acabat hem tornat a agafar l'autocar cap a l'escola i després camí a casa.
Com a anècdota d'avui us deixem que arribant a Powerscourt Garden l'autocar ha començat a fer alguna cosa estranya i hem hagut de deixar-lo. Sort que estàvem molt a prop de la mansió i hem anat caminant. Després ha vingut un altre autocar a buscar-nos! Tot ha anat bé, així que no us preocupeu.

Demà diumenge i farem excursió al Phoenix Park! Fins demà!


Vista des d'avall de la mansió i els jardins.

Vista des d'adalt, al costat de la mansió, dels jardins.

Vista del llac de Glendalough. 

En Marc, en Dani i el Christian amb les fantàstiques vistes!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog