Bona tarda a totes i tots!

Avui diumenge, i dia de "descans": no estudiar anglès i cap excursió amb l'escola, així que hem decidit fer nosaltres alguna activitat. Alguns, hem tingut la sort de poder fer activitats amb les nostres famílies. Altres, ens hem muntat la nostra pròpia excursió.

Així, com feia molt bon dia, hem aprofitat per anar a Howth, última parada del DART (és el nom del tren d'aquí) i que ens porta al port de vaixells i a la platja. Primer de tot, hem anat al famós Howth market. Aquest, és un petit mercat de menjar i algunes altres coses com sabons, ulleres o regals. A sota podeu veure una foto del mercat. Després, hem caminat una mica per un passeig que estava ple de bars on venien fish&chips. Al final, hem pogut gaudir d'unes bones vistes i de la pau i tranquil·litat que ens aporta la brisa marina.

Amb aquesta tranquil·litat ens hem anat a dinar a la gespa i després hem fet una passejada pels penya-segats que hi ha allà. Menudes vistes i panoràmiques ens deixava el passeig! Podeu veure alguna foto al final. Després de tot això ja hem tornat i hem agafat el tren de tornada cap a casa. Ha sigut un dia molt ben aprofitat, ja que amb el solet que feia hem pogut gaudir de l'estona junts. Demà a tornar a l'escola!

Howth market

 Foto de grup mentre descansàvem.

Una vegada hem dinat hem aprofitat per descansar a la gespa.

Gaudint de les vistes després de l'excursió.

Vistes del lloc de descans.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog