Good afternoon!!

Estem a dilluns i comença la compta enrera. Els companys que hem tingut tots aquests dies ja han marxat o estan marxant, i a nosaltres només ens queda un dia de classe... Estem tristos, però també amb ganes de poder tornar, veure a la família, als amics i amigues,...

Però bueno, avui penúltim dia de classes, aprofitant-les al màxim i coneixent a nous companys francesos i italians que han arribat avui. Després de les classes hem pogut dinar a la gespa, ja que avui feia un dia esplèndid! Dinar a la caloreta ha sigut perfecte, ja que no fa tanta calor com a Espanya!

Així, després de dinar hem pogut fer l'activitat d'avui: esports. Teníem quatre esports per escollir: vóley, bàdminton, futbol i bàsquet. Hem escollit el que més volíem i hem pogut canviar si volíem. Hem passat una estona jugant, mentre intentàvem intercanviar paraules en anglès amb els companys/es com per exemple: "behind" o "mine", per poder jugar com a equips.

Finalment, una vegada hem acabat els esports, hem estat una estona a la gespa i ja hem marxat cap a casa. Avui no tenim cap activitat més, però demà, últim dia i el tenim ple! Ja us explicarem demà.

Foto de l'escola i la gespa, amb el bon dia tant clar que feia avui.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog