Good night!

Comencem la setmana i comencem amb forces fent les classes d'anglès! Sembla que això comencem a tenir-ho una mica més per la mà, comencem a entendre com funcionen els busos, les classes, els descansos, els professors,... Avui hem tingut classes normals, hem dinat i després ens hem anat al Dublinia Viking Museum. I què és això? Us preguntareu. Doncs nosaltres ja sabem dir que és! És un museu que explica la història de Dublín. Comença explicant quan van arribar els Vikings, com eren, costums que tenien, armes, robes, etc. Després passem a l'era Moderna i hem pogut veure com era Dublín amb la seva muralla, com eren les cases, els mercats, com castigaven als que no respectàven la llei,... I finalment hem vist la part de com poden descobrir tot això, els passos arqueològics que segueixen, com mirar mostres al laboratori i diferents preguntes sobre antigüetats que hi havia allà.

Com hem acabat molt d'hora, hem aprofitat per veure per fora la Catedral de Dublín, que és on es troba el Dublinia, i després veure el Castell de Dublín per fora. A més, hem tingut uns 45 minuts per estar pel centre, prendre alguna cosa i fer alguna compra. Finalment, ens hem tornat cap a casa, i alguns hem pogut gaudir d'un passeig pels voltants de les nostres cases. Inclús, en aquest passeig, ens hem trobat amb una botiga que venien llaminadures estranyes. Us deixem una foto que ho demostra.

Ara ens toca anar a dormir, ja que demà tenim dia intens de classes pel matí, esports per la tarda, i activitat per la nit. Així que, good night and see you tomorrow!

Armes que tenien els vikings.

Un viking enterrant un mort amb les seves pertinences.

Una fanta curiosa comprada a la botida de llaminadures estranyes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog