Hello!!

I ja portem una setmana aquí, que ràpid passa el temps! Sembla aquest matí quan ens estàvem acomiadant a l'aeroport... però ja portem una setmana d'aprenentatge! Avui dimecres, i pel matí continuem amb les nostres classes d'anglès. Hem dinat a l'escola i, sorpresa! Avui era el dia de l'esport al Mount Temple, així que tots els estudiants ens hem quedat a l'escola per fer una competició.

Per aquesta competició hem fet quatre equips: black, green, white i, el nostre, red team. Ens hem ajuntat diferents grups i hem començat a fer diferents proves: relleus, mocador d'hockey i bàsquet, zumba,... Quan hem acabat la tarda d'esports, hem tornat a casa a fer el sopar i preparar-nos per l'activitat de nit.

Avui, ens ha tocat anar a veure un espectacle de música i ball irlandès. Què xulo ha estat! Ens han ensenyat instruments irlandesos, balls irlandesos, hem pogut ballar i aprendre diferents balls, hem vist com es ballaven amb unes noies que en sabien molt i hem pogut, sobretot, riure i gaudir de l'experiència. Finalment, hem agafat el DART i hem tornat cap a casa.

Us deixem amb alguna foto!

La Clàudia abans de començar els jocs, pintant-se la cara.

L'Eric competint en un dels relleus.

Espectacle amb els quatre músics.

Quan han sortit com a voluntaris el Joel, l'Estel·la i el Marc a tocar un instrument típic irlandès.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog