Hi everyone!

Sembla que una miqueta més irlandesos ja ens comencem a tornar... Avui tenim més notícies fresques!
El nostre matí ja el comencem a tenir controlat: 3 horetes de classe d'anglès, anem coneixent a noves noies i nois, fem debats molt interessants sobre els drets dels animals, sobre esports, treballs en grup, etc.
Una vegada acabades les classes, hem dinat a l'escola i ens hem anat al centre per fer una tarda de "shopping". Però no només hem fet alguna que altra compra típica com regals, dessuadores, imants,... sinó que també hem fet alguna parada a algún lloc típic com l'starbucks, us sona? Doncs a nosaltres sí, ja que hi havia un cada 5 metres! També hem pogut probar unes patates fregides diverses: taco chips, amb ketchup,... i hem descobert la "maldició de la patata caiguda", ja que cada vegada que un comprava patates, una havia de caure.
Però bé, no només hem menjat o comprat regals, sinó que hem descobert que Dublín és una ciutat molt bonica, amb les cases unifamiliars tant boniques que hi ha, carrerons que tenen una part molt artística amb pintades a les cases, el pont "Ha'ppeny", que és el primer pont que va connectar les dues parts del riu "Liffey". I també hem passat per un carreró que tenia càmeres de vigilància i tot!
Per acabar el resum d'avui, us deixarem una anècdota del dia amb la qual hem rigut molt:
"En Joel ha anat a l'Starbucks (com no) i després de deletrejar el seu nom el cambrer ha escrit "Jona", però lo bó ha sigut que l'ha pronunciat "Katherin", així que hem canviat el nom al Joel, i és diu Jona que en gaelic es pronuncia Katherin".
Demà no tenim classes però ens anirem d'excursió amb l'escola a Kilkenny a conèixer el poble i el castell.
Us continuarem informant.
Fins demà!

Selfie de grup al pont Ha'ppeny.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog