Bona nit!

Doncs ja s’ha passat un dia més a Dublín, i que bé que estem aquí. Avui ha sigut un dia molt tranquil·let. Hem començat el matí de classes: presentació de projectes i algún que altre examen o treball a fer. Després d’això ens hem ajuntat amb els Salesians d’Horta per anar junts al city center. Allà hem fet una passejada pel riu i el temple bar, i després hem tingut una estona lliure per poder acabar de fer compres o gaudir tranquil·lament de l’últim dia que anem al centre de la ciutat.
Una vegada hem fet tot això, hem agafat el bus de tornada cap a casa, hem sopat, i alguns hem fet trobada al costat del shopping centre de Donaghmede per passar una estona entretinguda xerrant o, com diríem, del “chill”.
Així, amb tristor, tanquem un dia més de la nostra estada a Dublín. Us deixem un parell de fotos del centre de la ciutat, una és del pont Millenium, i l’altre del spire, per a que veieu que els dies ja comencen a ser més irlandesos: fer una mica més de fred i a punt per caure pluja. De moment tenim la sort que no ha plogut, però aquests propers dies potser si que tenim una mica de pluja.
Doncs bé, demà us continuem explicant les nostres històries.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog