Bona nit!

Ja estem a dijous... que ràpid passa la setmana aquí a Dublín. Doncs avui hem tingut el darrer dia de la setmana que és complet (amb activitat de nit). Així doncs, hem tornat a començar amb les classes d’anglès i avui ens ha arribat a l’escola un grup de companys nous d’Italia de 55 alumnes, així que ja sabem que aquests dies no estarem avorrits.
El pla d’aquesta tarda ha sigut fer un camí amb tota la tranquil·litat del món però al final molt efectiu: hem passejat pel parc de St Anne’s, hem anat fins a la Bull island i després ja hem tornat cap a casa, cosa que ens ha ocupat tota la tarda. A la Bulls island hem aprofitat per estar una estoneta a la platja fent fotos.
Després de sopar hem marxat d’hora perquè avui ens tocava disco i no ens l’hem volgut perdre per res del món. Hem gaudit de la disco: cançons més modernes, cançons més antigues, espanyoles, italianes, angleses,... i finalment ens hem tornat cap a casa.
Així ara ja estem tots recollits a casa i sembla que ha començat a ploure, primera vegada que plou a Irlanda en tota l’estança aquí.
Doncs bé, demà divendres i amb ganes d’agafar el cap de setmana ja que anem a Belfast!!!
Good night!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog