Bona nit!

Primer dia sencer superat amb éxit! Avui ha sigut un dia complet complet. Per començar, hem anat a l’escola on estarem aquests dies fent el curs d’anglès. Hem tingut una bona rebuda amb un examen però també ens han explicat les coses importants que hem de saber. Després d’això ja hem pogut començar les classes, començar a conèixer als nostres primers companys i veure com funciona la dinàmica.
Una vegada terminades les classes, hem anat a dinar i hem vist el planning d’aquests dies: museus, esports, excursions,... Hem engegat rumb a la nostra primera parada: el city center. Ens han fet un petit tour per les parts importants del city center: the spire, henry i o’connell street, ha’penny bridge, temple bar, molly malone statue i el trinity college. Després hem gaudit d’una estona de “shopping”.
Més tard, hem tornat cap a les nostres cases per fer el sopar (si, a les 17:30h estàvem sopant) i hem tornat a agafar camí al st paul’s ja que avui ens tocava la disco. Així, a les 19:30 hem anat rumb a la discoteca al Rugby i finalment hem tornat cap a casa a fer descans per demà.
Us deixem un parell de fotos per a que veieu que aquí fa bon temps. Una és al Trinity college i l’altre és de la disco.
Fins demà,


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog