Good evening!
How are you? Darrer diumenge de la nostra estada a Dublín. Avui, dia d’excursió molt xulo, tot i haver sigut un dia típic irlandés de pluja però d’aquesta fluixeta, hem pogut anar a Belfast. Així, molt d’hora hem agafat l’autocar que ens portava a Belfast. Hora i 45 minuts de viatge per arribar al museu del Titanic. Hem estat més d’una hora dins gaudint de tota la seva història, el context que engloba el Titanic, com es va construir, com era,... i com està ara. Poc a poc ens hem pogut endinsar en el seu món i començar a sentir el que ells pensaven. És difícil poder entendre aquesta dura situació però el museu ens ha deixat volar la nostra imaginació.
Després d’això, hem tornat a agafar l’autocar per anar al centre de la ciutat. Ens ha deixat en el City Hall i d’allà ens hem anat a dinar i a donar una volta per poder conèixer una mica el centre. Llàstima que no fos un dia molt agradable per passejar, però tot i així hem aprofitat bastant bé el temps.
Després d’això hem tornat a agafar el bus i el conductor ens ha ensenyat una mica la ciutat i ens ha explicat la situació que es viu entre protestants i catòlics allà a Belfast. Molt interessant poder conèixer la seva realitat.
Finalment el bus ens ha tornat cap a Dublín on hem pogut tornar a les cases de les nostres “host families” per poder fer el sopar.
Dia bastant aprofitat per poder conéixer una mica més aquesta illa, ja que sense donar-nos compte hem passat de la república d’Irlanda al nord d’Irlanda que pertany a Anglaterra.
Doncs demà comecem amb més classes. Us deixem algunes fotos,




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog