Hello everyone!

Com va la calor per Espanya? Aquí l’estem aguantant súper bé, estem tenint uns dies meravellosos, amb una mitjana d’uns 22 graus al dia. I encara hem tingut la sort que no ens ha plogut! Doncs bé, avui hem matinat una mica més per agafar un autocar i anar a Waterford. Dues hores d’autocar que hem fet per arribar a la cinquena ciutat més gran d’Irlanda. Allà, el primer que hem fet ha sigut visitar la fàbrica de cristall, on fan peces de cristall (gots, gerros, miralls, làmpades, figures,...) a mà. Tot molt bonic i hem vist tot el procés, però el preu se’ns anava de les mans.
Després d’això ens han deixat estona lliure pel city center i hem pogut dinar per allà, mirar botigues i algún espectacle que feien, com la banda que tocava al carrer de la foto. Hem tingut un dia tranquil i després hem tornat a agafar l’autocar de tornada a Dublín.
Alguns després d’això hem fet quedada al Donaghmede shopping center per menjar alguna cosa o simplement per fer-nos fotos. Us en deixem una de mostra.
Doncs bé, demà tenim dia lliure i anirem a Howth, un dels ports de vaixells de Dublín. Serà un altre dia de gaudir de la calma i de la companyia.
Good night!







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog